Hantoskerti holtág

 

Bemutatkozás

Vízparti nyaralóházunk az ország egyik legtisztább vizű folyójától, a festői szépségű Hármas-Köröstől kb. 300 méterre található, Gyomaendrődön. A nyaraló az itt lévő, halakban gazdag 16 holtág egyikén, a Hantoskerti Holt-Körös partján fekszik. A holtág patkóalakban nyúlik be a város központi részébe, és szigetként öleli körbe a ligetet, így a páratlan szépségű tájat, a vizet, valamint a város kínálta kényelmet egyszerre élvezhetik vendégeink. A nyaralótól kb. 10 perc sétára található a városközpont, a közelmúltban felújított Liget Gyógyfürdő, különböző éttermek, kávézók, cukrászda, posta, bank-automata és különféle bevásárlási lehetőségek.a Hantoskerti nyaraló 1.

A Hantoskerti nyaraló 1.A mintegy 100 m2-es vízparti ház télen-nyáron igénybe vehető, központi fűtéssel ellátott téglaépület, zárt udvarában gépkocsi-beállási lehetőséggel. A kétszintes vízparti nyaraló 6-8 személy részére biztosít kellemes, nyugodt pihenést.

A földszinten van egy nagy, kényelmes nappali, nagyméretű, franciaággyá alakítható ülőgarnitúrával, és színes kábel-TV, 36 csatornával.

A felszerelt konyhában: mélyhűtős hűtő, gáztűzhely-sütővel, mikró, kenyérpirító, kávéfőző, edények, étkezési-garnitúra, evőeszközök, bogrács, nyársak, rádió.

A földszinten található a fürdőszoba káddal és a külön WC.

konyha  étkező  nappali  TV lehetőség a nappaliban

A felső szintről két, külön-bejáratú hálószoba nyílik, az egyikben két heverő, a másikban franciaágy van. Mindkét hálószobában színes kábel TV, és ventilátor teszi komfortossá a pihenést. Felső szinten van a zuhanyozó, valamint egy kis társalgó – sarokheverővel.

Feljárat az emeletre  Sarokülő az emelet előterében  Hálószoba az emeleten  A másik hálószoba

A felső szinten lévő a teraszról – mely a reggeli kávézások és az esti beszélgetések kellemes színtere – szép kilátás nyílik a kertre és a vízpartra.

Kilátás a teraszról  Gyönyörű panoráma

A gondozott kertben nyolcszemélyes asztal padokkal, napernyővel, hintaágy, napozóágyak, és kerti zuhany teszi kényelmessé a pihenést. A szabadban való grillezéshez kőgrill, a szalonnasütéshez-, bográcsban való főzéshez jól kialakított tűzrakóhely található.

A nyaraló kertje padokkal, hintaággyal

A vízparti horgásznyaraló szépen rendezett partszakasza – mely fürdésre alkalmas – mintegy kilenc méter hosszan, közvetlen a vízparti részen pihenő-terasszal, horgász-stéggel, és egy 4 személyes csónakkal áll vendégeink rendelkezésére.

Fürdőzés a parton  A part és a Stég

A Hantoskerti holtág a Körösi Halász Szövetkezet kezelésében áll, nagysága 14 hektár. A vízmélység: partközelben kb.1,5 m, a meder közepén pedig 3 m. Jellemző halfajták: ponty, keszeg, kárász, busa, csuka, süllő, harcsa, amur, fehérhal.

Vizen biciklizni mindenkinek élmény  Ilyen a Hantoskerti holtág vize nyáron

Vándorló kedvű horgászoknak további lehetőség a közelben lévő, élő Hármas-Körös és a sok holtág. A horgásznyaralóhoz közel eső holtágak, s azok jellemző halfajtái:

  • Torzsás-zugi holtág: ponty, csuka, süllő, harcsa, amur, fehérhal.
  • Fűzfás-zugi holtág: ponty, csuka, süllő, amur, fehérhal.
  • Német-zug: ponty, ezüst kárász, amur, csuka, harcsa, keszeg, süllő.
  • Templom-zugi holtág: ponty, kárász, süllő, csuka, harcsa, keszeg.
  • Siratói holtág: ponty, süllő, csuka, harcsa, amur, keszegfélék.

Vízparti nyaralónk ideális pihenőhelye a három-generációs családoknak, baráti-családoknak, a világ zajáról elvonulni vágyóknak, és nem utolsó sorban a víz és a horgászat szerelmeseinek. A Hármas-Körös vadregényes tája, Gyomaendrőd város helyi adottságai, a Liget Gyógyfürdő természetes termálvize, valamint nyaralónk igényes kialakítása biztosítja, hogy mindenki megtalálja a kedvére való aktív szórakozást, a kellemes pihenést, a termálvíz általi gyógyulást, hogy regenerálódva, kellemes emlékekkel feltöltődve térhessen vissza otthonába.

További képek a fotógalériában

Tovább a galériába

Ha megtetszett, kérjük nézze meg árainkat

Árak és foglalás megtekintése